Russell en Latifi rijden ook in 2021 voor Williams

(c) Williams F1

Williams heeft bevestigd dat George Russell en Nicholas Latifi ook volgend jaar voor het Britse team zullen rijden.  

In aanloop naar de Hongaarse Grand Prix is bekend gemaakt dat George Russell en Nicholas Latifi ook in 2021 voor Williams rijden. Het Britse team kondigde dit aan op twitter. De bevestiging betekent dat Russell niet meer in de race is voor een stoeltje bij Mercedes voor het volgende seizoen. “Ik ben helemaal niet teleurgesteld in Mercedes”, vertelt Russell. “Ze konden niet meer doen. Claire (Williams) was erg vastberaden over haar beslissing dat ze mij niet wilde laten gaan. En aangezien ik een contract heb met Williams, moet ik die beslissing ook accepteren.”

Latifi, de teamgenoot van Russell, blijft dus ook in 2021. “Ik heb een meerjarige deal met het team, dus ik zal ook in 2021 rijden”, vertelt de Canadees.