Sainz ziet nog genoeg kansen op podium

Carlos Sainz heeft laten weten dat hij nog genoeg mogelijkheden ziet om op het podium te staan dit jaar. Zeker als de races zo chaotisch zijn als die van vandaag. De Spanjaard eindigde vandaag op P5 terwijl zijn teamgenoot op het podium stond.

Sainz reed de hele race in de buurt van zijn teamgenoot. Aan het eind van de race probeerde hij de Brit ook nog een aantal keren in te halen maar dat is hem niet gelukt. Sainz moet genoegen nemen met de vijfde plaats. Hij heeft laten weten veel vertrouwen te hebben in aankomend seizoen. dat Lando Norris vandaag op het podium staat zegt hem dat er nog meer kansen komen op het podium.

“Allereerst wil ik zeggen dat ik erg blij ben voor het team. Lando had een super goed weekend en hij verdiende dit resultaat. Ik heb nog kunnen strijden met Lando dus dat houdt in dat ik ook kansen op het podium heb gehad, ook al moesten we starten vanaf P8. Als de races de rest van het seizoen ook zo verlopen zal dit ook zeker niet de laatste kans op het podium zijn. Het is gewoon een fantastisch resultaat voor het team, het middenveld zit erg dicht bij elkaar. Ik hoop dat het niet alleen hier is maar ook op andere circuits.”