Horner: ‘Albon kan verrassing van het seizoen worden’

(c) Red Bull Content Pool

In gesprek met The Race laat Red Bull Racing-teambaas Christian Horner weten dat Albon nog weleens de verrassing van het seizoen kan worden. “Ik denk dat er kansen voor hem zullen zijn en ik denk echt dat hij dit jaar in veel opzichten de verrassing van het seizoen kan worden.”

De Thai rijdt dit jaar zijn tweede seizoen in de Formule 1. Horner stelt ‘dat mensen nog weleens vergeten dat dit slechts het tweede seizoen in de F1 van de Thai is’. “Het was voor hem (Albon red.) een echter vuurdoop vorig jaar, maar hij is daar enorm goed mee omgegaan.”

(c) Red Bull Content Pool

Ook Albon zelf heeft er veel zin in. “Ik voel me goed. Ik ben blij dat ik de filmdag (op het circuit van Silverstone red.) heb kunnen doen, om weer de eerste meters te kunnen maken. Ik heb er enorm veel zin in, we hebben allemaal lang op dit moment moeten wachten.”

Lees ook: Plooij: ‘Fout motor Hamilton blijkt probleem bij klantenteam te zijn’