Gasly bleef 2 maanden lang in Dubai

(c) Scuderia AlphaTauri

Pierre Gasly heeft in een interview met zijn nieuwe sponsor Hawkers aangegeven dat hij 2 maanden niet naar Frankrijk is geweest. Afgelopen week is hij voor het eerst sinds de afgelaste Grand Prix van Australië weer bij zijn familie geweest.  

De Grand Prix van Australië werd op het laatste moment afgelast. Toen was er nog niet gesproken over de volgende race in Bahrein. Gasly is daarom met zijn trainer naar Dubai gegaan om vanuit daar door te gaan naar Bahrein. Maar toen die Grand Prix ook werd afgelast hebben ze besloten 2 dagen in Dubai te blijven om de situatie in Europa aan te kijken. Omdat na 2 dagen de situatie in Europa er niet goed uitzag besloten Gasly en zijn trainer in Dubai te blijven.

De Fransman heeft aangegeven 2 maanden in Dubai te hebben gezeten. Het was een lastige periode omdat er weinig te doen was omdat iedereen ze veel mogelijk binnen moest blijven. Hij was blij dat hij in Dubai mocht blijven en hij mocht zelfs gebruik maken van een persoonlijke gym om te trainen. Daardoor voelt de Fransman zich fitter dan ooit.

Vorige week is hij eindelijk teruggekeerd naar Frankrijk. Na deze 2 maanden heeft hij er vertrouwen in zelf niet ziek te zijn en daarom denkt hij dat hij wel wat tijd met zijn familie kan doorbrengen.