Bekijk de film ‘Le Grand Rendez-Vous’ met Charles Leclerc

De SF90 Stradale in de beroemde Loews haarspeldbocht © Scuderia Ferrari Press Office

Dit weekend is de korte film ‘Le Grand Rendez-Vous’ uitgekomen. In de film van een kleine zes minuten speelt Charles Leclerc de hoofdrol. Een bijrol is weggelegd voor prins Albert II van Monaco. In de film racet Charles Leclerc in een Ferrari SF90 Stradale door de straten van Monaco.

De film is een remake van de gelijknamige film uit 1950. Het enige verschil is dat er destijds gereden werd door de straten van Parijs. De nieuwe film is opgenomen op de dag dat de Grand Prix van Monaco verreden had moeten worden. Omdat de straten in principe toch bezet hadden moeten zijn was er ruimte voor deze filmopnames. De film is geregisseerd door Claude Lelouch.

Hieronder is de film te zien.