De eerste beelden van de testdag van Mercedes

Vandaag test Mercedes op het circuit van Silverstone. Natuurlijk niet met de auto van dit jaar maar met een oudere Mercedes. Het team wil namelijk goed voorbereid zijn op alle protocollen die er gelden. Zojuist zijn de eerste beelden naar buiten gebracht.

Het team van Mercedes test vandaag en morgen op het circuit van Silverstone. Alle teams moeten namelijk goed voorbereid zijn op het eerste Formule 1 weekend. Er zijn veel regels omtrent het coronavirus en het is belangrijk dat die allemaal nageleefd worden. Om te kijken hoe ‘het nieuwe normaal’ er precies uitziet test Mercedes vandaag op het Engelse circuit. Vandaag neemt Valtteri Bottas plaats achter het stuur en morgen is het de beurt aan Lewis Hamilton.

Hieronder staan foto’s waarop je kan zien hoe Mercedes de regels van het coronavirus naleeft. Zoals het gebruik van mondkapjes en handschoentjes. Daarnaast ook nog een kort filmpje met de eerste bewegende beelden van een Formule 1 bolide na een lange periode zonder Formule 1.