Wehrlein verlaat per direct het Mahindra FE-team

(c) Formula E

Pascal Wehrlein heeft via Instagram laten weten per direct het team van Mahindra te verlaten. Wehrlein was aan zijn tweede seizoen bezig bij Mahindra Racing.

De Duitser kwam in het seizoen 2018-2019 bij de renstal en combineerde dit met zijn werk dat hij voor Mercedes deed als testrijder. In 2019 behaalde Wehrlein zijn beste resultaat, toen hij als tweede finishte tijdens de Santiago E-Prix.

“Vanaf vandaag zal ik geen deel meer uitmaken van Mahindra Racing”, begint Wehrlein. “De bedoeling was om het seizoen af ​​te sluiten, maar de huidige situatie staat dat niet toe. Ik kan niet veel zeggen over mijn toekomst, maar ik zal jullie op de hoogte houden. Dank  allen voor de steun en ik zie jullie terug op het circuit.”

Autosport meldt dat dit de weg vrijmaakt voor Wehrlein om bij het FE-team van Porsche te tekenen. Wehrlein zou dan Neel Jani gaan vervangen en wordt teamgenoot van Andre Lotterer. Ook Audi is een optie geworden, nadat het team Daniel Abt eind mei ontslagen heeft.