Gasly en Perez nemen deel aan Virtual Grand Prix

(c) Formula 1

Gasly en Perez doen aankomende zondag ook mee aan de Virtual Grand Prix. Ocon en Bottas, die 2 weken geleden deelnamen, doen dit weekend niet mee. Hierdoor blijft het aantal deelnemende Formule 1 coureurs staan op acht.

Volgende maand gaat het Formule 1 seizoen eindelijk weer beginnen. Maar om de tijd door te komen bedacht de Formule 1 de Virtual Grand Prix. Aankomend weekend staat er weer een Virtual Grand Prix op het programma en dit keer op het stratencircuit in Baku. Er zijn weer 2 nieuwe Formule 1 coureurs toegevoegd aan het lijstje en dit keer zijn het Pierre Gasly en Sergio Perez.

2 weken geleden werd de Virtual Grand Prix verreden op het stratencircuit in Monaco. Aankomend weekend dus weer een stratencircuit. Of dit gaat betekenen dat Russell weer de overwinning op zijn naam kan schrijven is de vraag. Russell won de Virtual Grand Prix van Monaco namelijk met een ruime voorsprong. En aankomend weekend is hij er natuurlijk weer bij. Naast Gasly, Perez en Russell doen ook Leclerc, Norris, Latifi, Giovinazzi en Albon weer mee.