Norris hoort Verstappen uit over Ricciardo als teamgenoot

(c) Red Bull Content Pool

Lando Norris gaat tips vragen aan Max Verstappen om erachter te komen wat hij kan verwachten van Daniel Ricciardo als teamgenoot. Norris vroeg Verstappen al eerder informatie over hoe het is om Sainz als teamgenoot te hebben.

“Je weet nooit helemaal wat je moet verwachten, of weet heel veel over de coureur waar je mee gaat werken. Dat was met Carlos (Sainz, red.) zo en nu ook met Daniel zo”, begint Norris in gesprek met Sky Sports.

“Er is heel veel dat ik niet weet over hoe hij werkt, hoe stiekem hij is met zaken achter de schermen. Ik kom er wel achter volgend jaar.”

Verstappen was tween-en-half jaar lang de teamgenoot van Ricciardo bij Red Bull. Norris en Verstappen onderhouden een goede relatie, samen spelen ze geregeld sims, zowel competitief als voor de lol. Verstappen lijkt dan ook de uitgelezen persoon om erachter te komen hoe Ricciardo als teamgenoot is.

Norris vroeg Verstappen al eerder toen bekend werd dat hij teamgenoten werd met Sainz. “Max geeft me veel goed tips. Hij wist me veel te vertellen over Carlos. Hij weet ook veel over Daniel. Je moet je teamgenoten leren kennen.”

“Het gaat moeilijk zijn en er zijn veel dingen die ik over Daniel moet leren, maar Max is de persoon om te vragen naar tips hoe Daniel boos te maken.”