Codemasters brengt trailer voor 2020 spel naar buiten

F1-2020-game

Het seizoen 2020 is nog niet eens van start gegaan, of Codemasters heeft de trailer van hun nieuwe spel al naar buiten gebracht. Het spel dat in juli beschikbaar komt lijkt een flink aantal nieuwe toevoegingen te hebben, waaronder een speciale Michael Schumacher-editie.

De trailer maakt duidelijk dat je in F1 2020 het elfde team kunt worden. Dit houdt dus in dat je met je eigen team naast de vaste tien teams kunt meestrijden voor de wereldtitel in je carrière. Verder komen in dit spel natuurlijk ook de nieuwe banen in Vietnam en Nederland tot je beschikking. Opmerkelijk is dat je nu uit drie verschillende seizoenslengtes kunt kiezen. Zo kan je gaan voor het originele seizoen met 22 races, maar je kunt er ook voor kiezen om een kampioenschap met slechts 10 of 16 races te rijden. Zelf kies je dan welke races je laat vallen of erbij betrekt.

Paul Jeal, F1 Franchise Director bij Codemasters zegt dat dit het meest vernieuwende spel tot nu toe zal zijn, waarbij de fans nog dieper het spel in kunnen duiken. Lee Mather, Game Director bij Codemasters, voegde daar nog aan toe dat ze hun best blijven doen om de spelers in het spel zo dicht mogelijk bij de realiteit te brengen. "Door het toevoegen van nieuwe speltypen kunnen de nieuwe spelers sneller op snelheid komen. Dit hebben we gedaan zonder de manier waarop de auto zich gedraagt te veel te veranderen."

Vooral de Michael Schumacher-editie belooft veel: als je hiervoor gaat krijg je vier van Michaels meest beroemde wagens tot je beschikking. Tot deze auto's behoren de Jordan uit 1991, de Benettons uit 1994 & 1995, en zijn Ferrari uit 2000.

Een ander element dat terugkomt in het nieuwe spel is de split-screen optie. Verder blijven de Formule 2 wagens ook weer beschikbaar.

https://twitter.com/Codemasters/status/1250409540325117953?s=20

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden