De All-Star Esport Battle met Max Verstappen en Rudy van Buren

Nu er geen fysieke races plaatsvinden, moet je het als racefan doen met simraces. En dat is helemaal geen slecht alternatief. Vanavond rijden ’s werelds snelste gamer van 2017 Rudy van Buren en Max Verstappen in de All-Star Esport Battle georganiseerd door het digitale motorsport forum ‘The Race’ in samenwerking met de racesimulator rFactor 2. Kijk hierboven mee via de stream van Rudy van Buren.

Er zijn dit weekend overigens nog meer alternatieven voor de racefan. Zo werd vanmiddag de legendarische Braziliaanse Grand Prix van 2016 uitgezonden op het YouTube kanaal van de Formule 1. Bovendien zijn er morgen om 19:00 uur en om 21:00 uur nog twee simraces. Beide worden verreden op het F1 2019 spel. Ook deze races worden bijgewoond door Formule 1 coureurs en er zullen zelfs andere bekendheden meerijden.