Carlos Sainz geeft vanuit quarantaine een update

Nadat een teamlid van McLaren positief was getest op het coronavirus in Australië en het team zich moest terugtrekken uit de race, is coureur Carlos Sainz terug gegaan naar Spanje om thuis in quarantaine te gaan. 

Sainz laat via zijn sociale media weten dat het hele team voor 15 dagen in quarantaine is gegaan. Zelf gaat goed met de coureur, maar hij houdt wel rekening met eventuele symptomen en besmetting. Terwijl hij thuis zit probeert hij de verveling te doden met dingen waar hij normaal geen tijd voor heeft door het vele reizen gedurende het seizoen.

Ook stuurt hij berichten aan de teamleden die nog in quarantaine zitten in Australië. Hij hoopt dat hij snel weer met zijn team kan gaan reizen om te racen. Hij hoopt dat daarom ook iedereen serieus met het virus omgaat en luistert naar de experts.

https://twitter.com/Carlossainz55/status/1239893745769816069?s=20