Verstappen weet finalerace All-Star esports Battle niet te winnen

door Julia Onclin
AP-233BZ2CV51W11_hires_jpeg_24bit_rgb

Max Verstappen was goed op weg tijdens de All-Starts esports Battle. Hij wist de eerste race te winnen en belandde zo in de finale. In de finalerace startte hij vanaf de negende plek, maar bij de start kwam hij in het gedrang waardoor hij terugviel naar de twintigste plek. Er restte hem een inhaalrace die eindigde met een elfde plek voor de Nederlander.

Verstappen begon de wedstrijd vanaf een negende plek. Dat is zeker niet slecht aangezien de coureurs die voor hem startten allemaal simcoureurs waren. Bij de start van de race, die virtueel op de Nürburgring verreden werd, kwam de Nederlander in het gedrang terecht. Hij viel terug naar de twintigste plek.

Daar begon zijn inhaalrace. Hij wist vrij snel op te klimmen naar de zestiende plek. Hij viel toen echter weer terug naar de twintigste plaats en kon opnieuw beginnen. Verstappen finishte de race als elfde.

De race werd gewonnen door simcoureur Jernej Simoncic. De tweede en derde plek gingen respectievelijk naar Kevin Siggy en Rudy van Buren.

 

door Julia Onclin

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden