Ferrari wijzigt plannen voor Melbourne ondanks lockdown Noord-Italië nog niet

190003-bra

Het team van Ferrari heeft aan Motorsport.com verklaard zich gewoon klaar te maken voor vertrek richting Melbourne. De Italiaanse renstal houdt nauw contact met de Italiaanse autoriteiten, maar wijzigt de reisplannen vooralsnog niet. De Italiaanse regering besloot vannacht dat er tot en met 3 april een in- en uitreis verbod geldt voor Noord-Italië, waaronder Modena, waar Ferrari gevestigd is. 

“Volgend op de maatregelen die de Italiaanse overheid heeft genomen, houden we de situatie scherp in de gaten en staan we in nauw contact met de relevante instanties en organisaties. De gezondheid en veiligheid van onze teamleden en hun families hebben de hoogste prioriteit. Alle beslissingen worden met dit het achterhoofd genomen.”

“Een deel van het team en de uitrusting is al in Melbourne gearriveerd en het vertrek van de resterende teamleden zal doorgaan zoals we gepland hebben, tenzij ons anders wordt geadviseerd.” 

Ook bandenleverancier Pirelli en personeel van chassisbouwer Dallara hebben toestemming gekregen om naar Australië af te reizen.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden