Red Bull onthult de auto voor 2020

Op 12 februari was het de beurt aan Red Bull om de auto voor 2020 te presenteren. Ze willen met de RB16 met Max Verstappen en Alex Albon weer een titel bemachtigen. 

Er is niet veel veranderd tussen de RB15 en de RB16. De RB16 heeft hetzelfde uiterlijk en ook aan de binnenkant van de auto is er niet veel veranderd, vergeleken met de RB15. Het team hoopt dat de auto voor 2020 de weg naar succes kan vervolgen en voor het eerst sinds 2013 weer een kampioenschap naar binnen sleept.

De afgelopen drie seizoenen is Red Bull als derde geëindigd in het kampioenschap. Maar door de overstap van Renault naar Honda in 2019, heeft teamleider Christian Horner er vertrouwen in dat de RB16 het team naar het kampioenschap kan rijden.

Max Verstappen zal vandaag nog in de nieuwe auto rijden op het circuit van Silverstone. Teamgenoot Alex Albon moet nog een week wachten en mag in Barcelona de auto testen.