Red Bull team gespot in voorbereiding op The Dutch Grand Prix

(c) Red Bull Content Pool

In Scheveningen en Den Haag waren op 27 januari twee F1-bolides van Red Bull te zien. Als voorbereiding op de Grand Prix van Zandvoort in mei was het Oostenrijkse Formule-1 team bezig met een promo-video. Vandaag worden er video’s opgenomen in Zandvoort.

Waar er op maandag gebruik werd gemaakt van ex-Toro Rosso coureur Patrick Friesacher en Red Bull junior Jüri Vips zijn Max Verstappen en Alex Albon vandaag aanwezig in Zandvoort om zelf deel te nemen in de video. De teamgenoten zijn overgevlogen van Kitzbühel, waar zij dit weekend verbleven om de Hahnenkammrennen bij te wonen.

Het team uit Milton-Keynes is er in ieder geval dus al vroeg bij aangezien de Grote Prijs pas over 96 dagen is. Ook zij weten ongetwijfeld wat voor een gekkenhuis het zal zijn in de aanloop naar dit evenement en misschien willen ze die gekte een beetje voor zijn.

De promotie-video van de energiedrankfabrikant is in ieder geval weer een extra reden om uit te kijken naar de Grand Prix van Zandvoort. Zeker als je weet met wat voor video’s het team normaal gesproken naar buiten komt.