Podcast F1 aan Tafel: Max Verstappen blikt terug op zijn seizoen

(c) Grand Prix Radio

Max Verstappen kan terugkijken op een bijzonder sterk Formule 1-jaar. In het eerste Honda-jaar wist de Nederlander drie overwinningen binnen te slepen en eindigde hij zeer verdienstelijk als derde in het wereldkampioenschap, voor de beide Ferrari-coureurs. Nu het jaar zo’n beetje ten einde loopt, blikt Verstappen in F1 aan Tafel samen met Jack Plooij terug op de 21 races van 2019.

Negen podiumplaatsen, drie overwinningen, twee pole positions en twee uitvalbeurten. Dat is – simpel gesteld – het verhaal van Max Verstappen in 2019. Tegen de dominantie van Mercedes was, met name in de eerste helft van het seizoen, weinig te doen. Maar toen Red Bull en Ferrari hun zaakjes op orde hadden, konden ze meer dan eens uitstekend partij bieden tegen de kracht van het meest succesvolle team in de recente Formule 1-historie.

(c) Red Bull Content Pool


Speciaal voor F1 aan Tafel schoof Verstappen, wel, aan tafel met Jack Plooij om uitgebreid terug te blikken op de races van het afgelopen seizoen. Hoe kijkt de Nederlander zelf naar deze wedstrijden? Welke race was de beste, waar had het veel beter moeten gaan? En, niet onbelangrijk, waar hoopt hij in Melbourne te staan? Beluister het allemaal in deze speciale aflevering van F1 aan Tafel.

 

 

Jouw reactie