Sebastian Vettel: ‘Reactie Verstappen erg onvolwassen’

(c) Ferrari Media

De opmerking van Max Verstappen over het vermeende ‘vals spel’ van Ferrari is bij Sebastian Vettel niet goed gevallen. De Duitser spreekt van een onvolwassen opmerking van de Red Bull-coureur.

De plotselinge vormdip van Ferrari tijdens de GP van Amerika heeft volgens Vettel dan ook niets te maken met de nieuwe technische richtlijn waarmee de FIA in Austin duidelijkheid heeft verschaft over het systeem dat de brandstoftoevoer regelt. “Ik kan er niet veel meer over zeggen. Ik denk alleen dat zijn (Verstappen, red.) opmerkingen erg onvolwassen waren. Het is aan ons om op de baan het best mogelijke antwoord te geven. In Austin hadden we natuurlijk geen goed weekend, vooral de zondag verliep daar niet naar wens. In het algemeen was onze race pace minder sterk dan in de races daarvoor en ook minder sterk dan verwacht”, laat Vettel aan Motorsport.com weten.