Max Verstappen: ‘We gaan voor het maximale resultaat’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen is positief over zijn kansen tijdens de Grand Prix van Brazilië. De Nederlander ziet dat Red Bull Racing de laatste weken vooruitgang heeft geboekt met de auto.

Na het goede weekend in Amerika is hij dan ook optimistisch over de laatste twee races. “Ik denk dat we stappen hebben gezet met de auto, ook de laatste paar weken. We begrijpen beter waar we de snelheid vandaan moeten halen. We proberen met deze laatste twee wedstrijden het seizoen goed af te sluiten en gaan dan vol gas het nieuwe jaar in”, laat hij aan Verstappen.nl weten.

De Nederlander wil het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en hij ziet nog kans om derde in het kampioenschap te worden. “Die kans is er inderdaad nog en we gaan voor het maximale resultaat. Dan zien we na Abu Dhabi wel waar we geëindigd zijn.”