Formule 1-topman heeft vertrouwen in Zandvoort

(c) Red Bull Content Pool

Commercieel directeur Sean Bratches verwacht dat Zandvoort volgend jaar gewoon klaar is voor het Formule 1-circus. Mocht het circuit toch niet gereed zijn dan heeft de Formule 1-topman een alternatief achter de hand.

Bratches krijgt regelmatig een update van het circuit, maar is niet van alle lokale kwesties op de hoogte. “Ik ben niet thuis in de juridische zaken die nu spelen. Wel ben ik vol vertrouwen dat de issues adequaat zullen managen”, laat hij aan Nieuwsuur weten.

Ondanks dat hij vol vertrouwen is, wordt er volgens Bratches wel gedacht aan een alternatief. “Er is altijd een plan B. Wij zijn in een positie waarbij we opties hebben om te racen. Met Zandvoort hebben we een akkoord en een uitgestippeld pad. Maar, hoewel je het nooit voor de volle honderd procent kunt zeggen, kan ik wel stellen: wij zullen er zijn en we gaan racen.”