Foto’s: Mercedes viert zesde constructeurs- en coureurstitel

(c) Mercedes AMG F1

Lewis Hamilton werd afgelopen weekend in Austin voor de zesde keer wereldkampioen en om dat – en de zesde constructeurstitel – te vieren, kwam het hele team gisteren bijeen in de fabrieken in Brackley en Brixworth.

Hamilton sprak daar zijn teamcollega’s toe: “Ik had in geen miljoen jaar verwacht dat ik er zes zou halen. Ik keek vroeger Formule 1 en ik wilde altijd zoiets als Senna doen: het zou fantastisch zijn als ik de Formule 1 zou halen, maar drie titels zou al ongelooflijk zijn. En nu hebben we dat verdubbeld, het is echt niet te bevatten. Ik vind het geweldig om te zien hoe gemotiveerd jullie zijn en ik hoop dat jullie daar iets van terugzien in de manier waarop ik rijdt. Enorm, enorm bedankt allemaal.”