Max Verstappen gaat in Brazilië voor het podium

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft vertrouwen in een goed resultaat tijdens de Grand Prix van Brazilië. Tijdens een evenement van sponsor Exact liet hij weten dat hij verwacht om voor een podium te kunnen vechten.

“Ik denk dat we in Brazilië goede kansen kunnen hebben. Vorig jaar waren we tijdens de race erg competitief. We hadden toen moeten winnen, maar helaas zat er een achterblijver in de weg. Ik kijk er in ieder geval naar uit om er terug te keren. Na een paar lastige weekenden gaat het weer beter, en ik denk dat we in Brazilië zeker voor een podium kunnen vechten”, laat de Red Bull-coureur weten volgens Verstappen.nl.

Ook kijkt Verstappen nog even terug op het raceweekend in Amerika. Volgens de Nederlander was een tweede plaats zonder gele vlag in de laatste ronden mogelijk. “Het weekend zelf was erg goed. We waren erg competitief op een circuit dat ons normaal gesproken, over één ronde gezien, wat minder ligt. Het ging eigenlijk allemaal soepel.”

Jouw reactie