Max Verstappen is Red Bull Racing dankbaar

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte verrassend poleposition tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico. De Nederlander was dan ook erg blij met het geleverde werk van Red Bull Racing.

In het interview op het rechte stuk na de kwalificatie met Paul di Resta was hij duidelijk: “Ik ben het team zeer dankbaar. Ze hebben namelijk hard gewerkt en steeds nieuwe onderdelen gebracht. We waren vandaag heel snel.”

De Nederlander rekende voor de kwalificatie niet op poleposition en zag Ferrari als de grote favoriet. “Stiekem hoop je er altijd op. Het voelt hoe dan ook geweldig hier zo terug te slaan en pole te pakken.”

Ook gaat hij met vertrouwen de race in. Hij verwacht echter niet als eerste door de eerste bocht te komen, omdat Ferrari erg snel is op het rechte stuk. “We hebben hier een auto die ook goed is in de race. Zelfs al zouden we bij de start een plek verliezen, dan zitten we nog wel goed.”

Jouw reactie