Max Verstappen: ‘Kan nog steeds een goede race worden’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen kende een prima openingsdag van de Grand Prix van Mexico. De Nederlander – de afgelopen twee jaar winnaar in Mexico-Stad – klokte in de eerste twee vrije trainingen de derde en tweede tijd.

Prima noteringen zou je denken, maar Verstappen houdt na afloop van de sessies een slag om de arm en is realistisch: “Ferrari is te snel. De rest zit wel een beetje op hetzelfde niveau, maar Ferrari is mijlenver vooruit. Maar dat is hoe het is op dit moment. We kunnen de tijd die we verliezen op de rechte stukken niet terughalen in de bochten. We moeten ons meer op de race focussen en zien dat we de banden onder controle houden, dan kan het nog steeds een goede race worden.”

De voorbereidingen voor de Grand Prix van Mexico gaan zaterdag verder met de derde vrije training en de kwalificatie.