Max Verstappen: ‘Podium is ons doel’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen wil tijdens de Grand Prix van Japan minimaal naar het podium. Het zou dan op het Japanse circuit zijn vierde podium op rij worden. In 2016 en 2017 werd hij tweede en vorig jaar legde hij beslag op de derde plaats.

“Een podium is zeker ons doel. Maar laten we afwachten hoe het weekend verloopt, ook wat betreft het weer. We gaan dit weekend ons best doen om een zo goed mogelijk resultaat te scoren”, laat de Nederlander aan Verstappen.nl weten.

De weersvoorspellingen zijn met name voor de zaterdag niet best. De tyfoon Hagibis is op weg naar Japan. Er wordt rekening gehouden met verschuivingen of afgelastingen van sessies. “Ik denk dat het wel duidelijk zal zijn of het weer het toelaat om wel of niet te kunnen rijden. Op dit moment ziet het er niet goed uit voor zaterdag, terwijl het weer voor zondag prima lijkt. Het is afwachten.”