Ricciardo treft ‘minnelijke schikking’ met voormalig manager

(c) Renault Sport F1 Team

Daniel Ricciardo heeft een schikking getroffen met zijn voormalige adviseur Glenn Beavis. De twee hadden een geschil over onbetaalde commissies ter hoogte van zo’n elf miljoen euro.

Beavis had Ricciardo ter zijde gestaan bij de overgang van de Australiër van Red Bull Racing naar Renault. Volgens de manager had hij nog recht op een commissie van twintig procent van die deal. Om zijn eis kracht bij te zetten, spande hij afgelopen zomer een rechtszaak aan tegen Ricciardo. Daarbij kwamen allerhande details van het contract tussen de Australische coureur en Renault op straat te liggen.

Beide partijen hebben nu dus buiten de rechtszaal een ‘minnelijke schikking’ getroffen, aldus een gezamenlijk persbericht waarin ook nog staat dat ‘Daniel en Glenn elkaar veel succes wensen bij hun toekomstige werkzaamheden.’ Details van de regeling zijn niet naar buiten gebracht.