Franse krant: Schumacher voor ‘geheime behandeling’ in Parijs

Michael Schumacher is maandag in een ziekenhuis in Parijs opgenomen voor een ‘geheime behandeling’. Dat meldt de Franse krant Le Parisien.

Volgens de krant zou de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 in het Georges Pompidou-ziekenhuis onder toezicht van de Franse chirurg Philippe Menasché stamceltherapie ondergaan. Die behandeling vindt, zo meldt Le Parisien, dinsdag plaats waarna de Duitser woensdag het ziekenhuis kan verlaten.

Skiongeluk

Schumacher liep in 2013 bij een skiongeluk hersenletsel op. Sindsdien is er veel onduidelijkheid over hoe het herstel van de 50-jarige Duitser, die al jaren in zijn huis in Zwitserland wordt verzorgd, verloopt. Door zijn familie en management wordt slechts sporadisch nieuws naar buiten gebracht.