Opnieuw FM-frequentie voor Grand Prix Radio in Spa

Foto: Red Bull Racing Content Pool (Marcel van Hoorn)

Grand Prix Radio heeft opnieuw het exclusieve recht gekregen om de Grand Prix van België live en vanaf locatie via de FM uit te zenden. Onze radiozender is vanaf vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 24 uur per dag live te beluisteren op en rond circuit Spa-Francorchamps via de frequentie 92.0 FM.

De service biedt de tienduizenden Nederlandse bezoekers aan de race in de Belgische Ardennen de mogelijkheid om niet alleen via DAB+, de Grand Prix Radio-app of deze website live de Grand Prix te volgen, maar ook via een transistor- of autoradio.

Zowel de kwalificatie op zaterdag als de race op zondag – met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol – is live te beluisteren. Pitreporter Jack Plooij verzorgt de interviews met de coureurs tijdens en na de kwalificatie en race. Verder zenden de dj’s van Grand Prix Radio 24 uur per dag live uit met het laatste nieuws uit de paddock.

Naast de FM-frequentie is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de live stream (rechts bovenaan) op deze website, DAB+ en de app van Grand Prix Radio. Op de stream via de app is een kleine vertraging te horen. De FM-frequentie brengt geen vertraging met zich mee.