Max Verstappen klaar voor tweede seizoenshelft

(c) Red Bull Content Pool

Na een zomerstop van vier weken gaat komend weekend in de Ardennen het Formule 1-seizoen weer verder. De Grand Prix van België belooft altijd spektakel en met een Max Verstappen in topvorm (de Nederlander won twee van de laatste vier races) zou het wel eens een mooi weekend kunnen worden.

Verstappen is er in ieder geval klaar voor: “Het was goed om er even tussen uit te kunnen en wat tijd te door te brengen met familie en vrienden, voorafgaand aan een drukke periode. Ik ben opgeladen en kijk er naar uit om weer te beginnen, vooral na de goede resultaten van voor de zomerstop.”

Dat het seizoen wordt hervat op Spa-Francorchamps is prettig, aldus de 21-jarige coureur: “Spa is mijn favoriete circuit op de kalender dus is het mooi om daar de tweede helft van het seizoen te beginnen. Het blijft geweldig om te zien hoeveel supporters er zijn. Het circuit heeft veel lange rechte stukken, waardoor het altijd een uitdaging is om het beste compromis te vinden tussen die rechte stukken en de bochten.”