Minimaal 3.000 euro aan prijzen!

(c) Zweeler

De Fantasy 7 Leagues Club Football is terug! Vrijdag 2 augustus om 20.00 uur is de aftrap van het nieuwe seizoen met PEC Zwolle tegen Willem II. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om zeven Europese topcompetities waarvan alle teams een waarde hebben gekregen.

Selecteer jouw favoriete teams die wekelijks punten kunnen scoren in hun eigen competitie. En voorspel de landskampioenen. Degene met de meeste punten aan het einde van het seizoen wint minimaal 500 euro!!

Klik hier om direct naar het spel te gaan te gaan.

Waarom meedoen aan de Fantasy 7 Leagues Club Voetbal 2019/2020?

  • Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toenemen. Het draait niet om 1 team, maar om 22 voetbalteams die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het voetbalseizoen 2019/2020.
  • Het kost maar 7 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het seizoen (2.364 wedstrijden) zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is 500 Euro). Er zijn 81 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

If you like sports, you will love Zweeler!