Horner weet zeker dat Verstappen bij Red Bull blijft

(c) Red Bull Content Pool

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner is er een stuk geruster op dat Max Verstappen zijn contract zal uitdienen en dus ook volgend jaar voor zijn renstal zal rijden.

Voorafgaand aan zijn eerste overwinning in Oostenrijk eind juni werd er veel gespeculeerd over een vertrek van de Nederlander. Die zou een clausule in zijn contract hebben waarin staat dat hij bij tegenvallende prestaties van Red Bull het team mag verlaten.

Maar door de overwinningen op de Oostenrijkse Red Bull Ring en afgelopen weekend in Duitsland is Horner er heilig van overtuigd dat Verstappen zijn contract uitdient: “Ik ben er compleet relaxed over. Max rijdt met plezier voor dit team en ook hij ziet de vooruitgang die we boeken. We hebben twee races gewonnen en stonden op andere races op het podium”, aldus de Engelsman tegen Motorsport.com.