Max Verstappen: ‘We verbeteren ons elk weekend’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Duitsland. Na sterke races op de Red Bull Ring en Silverstone wil de Nederlander ook goed voor de dag komen op de Hockenheimring.

“Ik beleef altijd veel plezier aan de Duitse Grand Prix. Er zijn in Hockenheim altijd veel Nederlandse fans om ons aan te moedigen. De stadionsectie is erg gaaf. Je gaat een snelle bocht in gevolgd door een bocht met banking met een kleine uitloopzone. Je kunt veel tijd winnen in de laatste paar bochten als je in de juiste flow zit richting het rechte stuk”, laat Verstappen weten.

De weersverwachtingen geven aan dat het een warm weekend kan worden op de Hockenheimring. In Oostenrijk kwam dat Red Bull Racing niet slecht uit. “Volgens mij wordt het weer een warm weekend, wat altijd meer uitdaging met zich meebrengt. We zijn op de goede weg met de auto en verbeteren ons elk weekend, dus ik kan niet wachten.”