Haas-teambaas Steiner: ‘Magnussen en Grosjean hebben probleem’

(c) Haas F1

Haas-teambaas Günther Steiner was zondag na afloop van de Britse Grand Prix woedend op Romain Grosjean en Kevin Magnussen. Beide coureurs van de Amerikaanse stal kwamen met elkaar in contact en vielen uit.

“Dit is onacceptabel”, foetert Steiner tegenover verschillende media. “Ze hebben beiden een probleem. Na Barcelona heb ik duidelijk tegen ze gezegd wat ze wel en niet mochten doen. Blijkbaar hebben ze niet geluisterd.”

Tijdens de Spaanse Grand Prix kregen Magnussen en Grosjean het in de slotfase ook al met elkaar aan de stok. Toen werd een crash ternauwernood voorkomen, maar Grosjean verloor door dat incident wel een aantal plaatsen.

“De situatie is al moeilijk genoeg voor ons op het moment. Dat weten ze zelf ook dus het is onacceptabel dat zoiets gebeurt.”