Max Verstappen: ‘We hadden op het podium moeten staan’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen leek op weg naar het podium tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië, maar door een crash met Sebastian Vettel finishte hij als vijfde.

Verstappen was in de slotfase op weg naar het podium, maar na de inhaalmanoeuvre op Vettel ging de Duitser in de fout en reed hij de Red Bull-coureur van de baan. “Hij heeft al wel sorry gezegd. Hij verslikte zich met het remmen. Dat is balen want we hadden op het podium moeten staan”, zegt de Nederlander bij Ziggo Sport.

Ondanks de harde klap, kon Verstappen zijn weg vervolgen. “Gelukkig kon ik nog doorrijden, want ik had heel veel schade. Mijn stoel zat helemaal los en mijn stuurbekrachtiging was ook weg. Ik had daarbij veel schade aan de vloer. Wat dat betreft mogen we gelukkig zijn met die vijfde plaats.”