Verstappen niet bezig met geruchten over Gasly

(c) Red Bull Content Pool

Pierre Gasly heeft het lastig bij Red Bull Racing. De Fransman kan tot op heden niet in de buurt komen van de prestaties van Max Verstappen. De matige prestaties van de teamgenoot van de Nederlander zijn uiteraard voer voor veel geruchten.

Verstappen is daar zelf niet mee bezig en verwacht dan ook op korte termijn geen nieuwe teamgenoot. “Ik heb een goede relatie met Pierre en vertrouw erop dat hij zal leren en in de komende races ook goede prestaties neer kan zetten”, laat Verstappen aan Motorsport.com weten. Geruchten over mogelijke vervangers van Gasly, waaronder Fernando Alonso, zijn volgens hem dan ook geen thema bij Red Bull.

Over zijn eigen prestaties in de eerste acht races is Verstappen tevreden. “Dit is mijn vijfde jaar in de Formule 1 en door al die ervaring gaat alles nu wat makkelijker. Dit is waarschijnlijk wel het beste tot nu toe, maar het kan nog altijd beter”, aldus de Nederlander.