Ticketregistratie voor Nederlandse GP sluit zondag 16 juni

(c) Red Bull Content Pool

Racefans kunnen zich nog tot en met zondag 16 juni 2019 registreren als ze tickets willen aanvragen voor de Grand Prix op het circuit van Zandvoort.

Tickets voor de Dutch Grand Prix worden verkocht via een registratie- en toewijzingsproces dat gebruikelijk is bij andere grote evenementen zoals de Olympische Spelen en het Wereldkampioenschap voetbal. Iedereen die een kaartje wil bemachtigen moet zich dus eerst registreren. De registratieperiode loopt nog tot en met zondag 16 juni 2019.

“Alle mensen die zich vóór 17 juni registreren, hebben een gelijke kans om vervolgens kaarten aan te vragen. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod worden de kaarten toegewezen door middel van loting”, laat de organisatie weten. Na 17 juni ontvangen alle mensen die geregistreerd zijn een unieke link waarmee ze toegang krijgen tot de ticketportal (www.DutchGP.com) om kaarten aan te kunnen vragen. Zodra de aanvraagfase is gestart, hebben racefans twee volledige weken om hun verzoek in te dienen.

Op 14 2019 mei kondigde Chase Carey, CEO van Formula One Management (FOM), aan dat de F1 na een afwezigheid van 35 jaar terugkeert naar Zandvoort in 2020.