Nico Hulkenberg was in beeld bij Ferrari

(c) Renault F1 Team

In de podcast Beyond The Grid laat Renault-coureur Nico Hulkenberg weten dat hij gesprekken heeft gevoerd met Ferrari voor een racestoeltje in 2014.

Hulkenberg maakte in 2013 een sterke indruk bij Sauber en dat wekte de interesse van Ferrari. Er waren gesprekken, maar hoe dicht de Duitser bij een deal was, weet hij niet. “Je weet het met dergelijke dingen nooit en de mensen die de beslissingen nemen, vertellen je daar niets over. Ik weet niet hoe dichtbij ik bij een deal was. Er waren wat gesprekken en ik denk dat er een realistische kans was. Helaas kwam er uiteindelijk niets van terecht. Ik ben ook niet naar Maranello geweest.”

Uiteindelijk ging Ferrari in 2014 in zee met Kimi Raikkonen en werd de Fin teamgenoot van Fernando Alonso.