Ferrari en Mercedes lijken klaar voor nieuwe ‘Drive to Survive’

(c) Netflix

Ferrari en Mercedes zullen volgens Formule 1-chef Chase Carey hoogstwaarschijnlijk te zien zijn in de tweede serie van de Netflix-documentaire ‘Drive to Survive’, de serie die een bijzonder onthullende blik biedt achter de schermen van de Formule 1.

De eerste tien afleveringen die afgelopen maart in première gingen en seizoen 2018 besloegen, moesten het nog stellen zonder de inbreng van Ferrari en Mercedes. Maar inmiddels zijn de opnames voor een tweede seizoen gestart en volgens Carey heeft het succes van de eerste ‘Drive to Survive’ de Scuderia en de Zilverpijlen aan het denken gezet: “Ze zien het succes van de serie en we hebben goede gesprekken met ze gehad over de mogelijkheden voor andere, soortgelijke projecten, mochten we nog een seizoen opnemen.”