Verstappen zet poleposition in Monaco uit zijn hoofd

(c) Red Bull Racing

Max Verstappen denkt niet dat hij zaterdag in de straten van Monte Carlo kan strijden om poleposition. De Nederlander kende een problematische tweede training in het prinsdom en eindigde mede door technische problemen als zesde.

“Ik denk niet dat we Mercedes onder druk kunnen zetten”, zegt de Nederlander tegen De Telegraaf.

De Red Bull-rijder miste door technische problemen veel tracktime in de tweede training. Daarna was hij niet tevreden met zijn auto. “Er kwam wat rommel van de baan in de luchtinlaat en dat zorgde voor een radiatorlek. Dat kostte natuurlijk tijd. Over het algemeen is de snelheid wel goed. We zullen het grote gat tussen Mercedes en de rest moeten zien op te vullen.”

De derde vrije training gaat zaterdag om 12.00 uur van start. De kwalificatie staat diezelfde dag om 15.00 uur op het programma.

Grand Prix Radio zendt dit weekend LIVE uit vanaf de Holland Boat in de haven van Monaco. Kijk hier live mee en praat mee via #HollandBoat:

Jouw reactie