Max Verstappen: ‘Een thuisrace zou mooi zijn’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen hoopt dat er snel duidelijkheid komt of er in 2020 een Nederlandse Grand Prix wordt georganiseerd. De Red Bull-coureur weet niet wat de status is van de gesprekken.

Zandvoort staat momenteel op poleposition om de race in 2020 te organiseren, maar ook het circuit van Assen hoopt nog steeds op de race. Verstappen heeft geen voorkeur wat de locatie betreft, als er maar een Nederlandse GP op de racekalender komt.

“Ik denk wel dat Zandvoort iets meer historie heeft, maar uiteindelijk maakt het niet uit waar de race gehouden wordt. Het belangrijkste is dat de race er gewoon komt. Voor mij is het ook mooi om een thuisrace te hebben. Hopelijk komt er binnenkort goed nieuws”, zegt Verstappen tegen Motorsport.com.