Max Verstappen: ‘Ik moet geduld hebben’

(c) Red Bull Content Pool

De Red Bull RB15 is nog geen winnende auto. Het team uit Oostenrijk komt ten opzichte van Ferrari en Mercedes te kort. Voor Max Verstappen is het nu zaak om maximaal te scoren.

Tijdens de Grand Prix van China was dit de vierde plaats. “Op dit moment hebben we niet de snelheid en dan moet je gewoon zorgen dat je zoveel mogelijk punten pakt. Ik moet vooral geduld hebben. Dat leer je met de jaren. Je wordt ouder en wijzer”, laat Verstappen in Peptalk op Ziggo weten.

De Red Bull-coureur wacht dan ook op de komende updates. “Voor de Grand Prix van Azerbeidzjan komt er al iets, qua motor en voor de auto. Maar de grotere stappen komen pas later. Dat is nu nog moeilijk in te schatten. Dat geldt eigenlijk voor dit seizoen tot dusver. Dan is Ferrari snel en het andere moment Mercedes.”