Max Verstappen roemt samenwerking Red Bull en Honda

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen eindigde de eerste twee Grands Prix van het nieuwe seizoen op de derde en vierde plaats en staat in de titelstrijd derde met 27 punten. Een flink verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen de Nederlander na twee races met 8 punten op de tiende plaats stond.

Buiten de problemen met het chassis heeft Verstappen dan ook het volste vertrouwen in zijn toekomst bij Red Bull Racing. Hij is met name lovend over de samenwerking met Honda, zo laat hij in een video van brandstofleverancier Mobil1 weten: “Tot dusverre ben ik zeer tevreden over de rij-eigenschappen van de krachtbron, die is erg soepel. De samenwerking is geweldig: we kunnen problemen snel oplossen en dat is tijdens het seizoen erg belangrijk. Hopelijk kunnen we samen mooie momenten beleven.”

Bekijk hier het complete interview met Verstappen: