Max Verstappen waagt zich niet aan een voorspelling

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen kijkt tevreden terug op de winterperiode. Op de officiële persconferentie voor de Grand Prix van Australië wilde de Nederlander zich echter niet wagen aan een voorspelling. “We zullen het zien”, aldus de Red Bull-coureur.

“Ik denk dat we een goede wintertest hebben gehad. We kenden weinig problemen en ik ben tevreden over hoe iedereen met elkaar heeft samengewerkt.”, laat Verstappen weten.

Over de integratie van de Honda-krachtbron is de Nederland ook te spreken. Verstappen reed probleemloos zijn ronden met de nieuwe krachtbron. “Ik heb de meeste geplande ronden kunnen rijden en dat is positief. Ik heb geen ‘performance runs’ kunnen doen, dus het is lastig te bepalen waar we nu staan. De komende races zullen we het gaan zien.”