Gewijzigde livery voor Ferrari

(c) Ferrari

Ferrari rijdt de Grand Prix van Australië met een gewijzigde livery. De logo’s van Mission Winnow worden vervangen door de tekst ’90 years’. Het is een verwijzing naar het jubileum van het Italiaanse merk.

Ferrari bevestigde eerder dat ze de Mission Winnow-bestickering zouden verwijderen voor de eerste Grand Prix van het jaar. Mission Winnow is een marketingtool van tabaksfabrikant Philip Morris. Vorig jaar kwam het bedrijf op de proppen met Mission Winnow, een vrij vraag concept dat moet aanzetten tot stoppen met roken. Het Australische Openbaar Ministerie onderzoekt al enige tijd of de uiting verkapte tabaksreclame is en of dit indruist tegen de Australische wet.

De reclame voor Mission Winnow zal tijdens de volgende races wel weer op de SF90 te bewonderen zijn.