Williams, Racing Point en McLaren vandaag in actie

George Russell in de FW42 (c) Rokit Williams Racing

Williams Racing krijgt vandaag de kans om wat extra testkilometers te maken. De Engelse renstal miste eerder deze week twee-en-een-halve dag doordat enkele onderdelen van de FW42 niet op tijd klaar waren. Vandaag kan iets van die opgelopen achterstand worden goedgemaakt tijdens een door Liberty Media georganiseerde filmdag.

Naast Williams zijn McLaren en Racing Point – de andere twee teams die nog niet hebben gefilmd – uitgenodigd. Uiteraard gelden voor deze dag dezelfde restricties waaronder de andere teams hun filmdag hebben benut. Zo mag er maximaal maar 100 kilometer worden gereden en rijden de auto’s op speciale promotiebanden. Maar het geeft Williams in ieder geval de mogelijkheid om weer wat zaken te testen en prepareren voor de test van volgende week.