Claire Williams wil niet reageren op geruchten Paddy Lowe

Paddy Lowe (c) Williams Martini Racing

Claire Williams weigert te reageren op de geruchten rondom de situatie van Paddy Lowe. De positie van de technisch directeur zou onder druk staan.

“Ik heb veel speculaties in de media gelezen over de positie van Paddy”, zei Claire Williams woensdag bij een persbijeenkomst van haar team. “Maar waar ik en het team uitsluitend op gefocust zijn is de auto. We moeten ervoor zorgen dat die goed functioneert.”

Woensdag werden alle interviews die Lowe zou houden op het Circuit de Catalunya afgezegd. “Hij heeft al zijn energie nodig om ervoor te zorgen dat de auto in de best mogelijke vorm steekt die er is. Mogelijk dat hij donderdag wel interviews kan geven.”

Vooralsnog is er geen nieuw persmoment met Paddy Lowe aangekondigd door het team. Eerder zei Williams al dat ze zich schaamde voor het missen van de eerste twee testdagen. Zowel Robert Kubica als George Russell komt donderdag in actie voor de stal uit Grove.