Netflix-docu ‘Drive to Survive’ vanaf 8 maart te zien

Daniel Ricciardo in Drive to Survive (c) Netflix

Houd 8 maart vast vrij: op die dag komt de tiendelige (!) Netflix-serie ‘Drive to Survive’ over de Formule 1 uit. De docu geeft een exclusieve kijk achter de schermen van het Formule 1-seizoen 2018 en is gemaakt door dezelfde mensen die eerder Senna (2010) maakten.

In de trailer zijn onder andere Max Verstappen, Daniel Ricciardo en Red Bull-teambaas Christian Horner te zien en horen:

Ook de mensen van Liberty Media werden gevolgd. En saillant: in de documentaire zou ook een emotionele Claire Williams te zien zijn, die zich afvraagt of ze wel geschikt is om een Formule 1-stal te leiden. Die beelden zijn vorig jaar mei in Monaco geschoten, maar gezien de staat waarin het team uit Grove zich momenteel bevindt razend actueel.