Rich Energy richt zijn pijlen op Red Bull

(c) Rich Energy

Titelsponsor Rich Energy van het Haas F1-team is ambitieus. Het energiedrankenmerk wil de komende jaren de concurrentie aangaan met Red Bull Racing.

Rich Energy is blij met de samenwerking met Haas F1 en wil snel de gevestigde orde aanvallen. “We willen de strijd aangaan met Red Bull. Dat is overduidelijk. Wij denken dat dit de beste omgeving is om dat te doen. Het feit dat ik een petrolhead en F1-fan ben is een bonus. Het wordt geweldig. De livery van JPS Lotus is wat mij betreft een van de mooiste aller tijden. Je hoeft geen Hercule Poirot te zijn om in te zien dat we dat terug willen brengen. Het is leuk en spannend”, laat CEO William Storey van Rich Energy aan Motorsport.com weten.

Volgens Storey was de keuze om titelsponsor van Haas F1 een logische. “Hun ethos lijkt op die van ons: een nieuw team dat de strijd aangaat met de gevestigde orde in de F1. Zo voelen wij ons ook op de drankenmarkt. We hadden meer gemeen dan met andere teams.”

Die laatste opmerking van Storey is opmerkelijk, aangezien hij afgelopen zomer heeft geprobeerd om Force India te kopen. Toen dat mislukte sloot hij een sponsordeal met Haas.