Stroll en Perez rijden dit jaar voor Racing Point F1 Team

(c) Force India

Racing Point Force India gaat voortaan door het leven als Racing Point F1 Team. Dat blijkt uit de officiële entreelijst voor het nieuwe Formule 1-seizoen die door de internationale autosportfederatie FIA naar buiten is gebracht.

Sinds de overname van Sahara Force India midden vorig jaar ging het team uit Silverstone door het leven onder de naam Racing Point Force India, maar dit zou slechts tijdelijk zijn. Nu blijkt dat de werkgever van coureurs Lance Stroll en Sergio Perez dan toch officieel voor Racing Point kiest.

De afgelopen maanden zou de nieuwe eigenaar Lawrence Stroll hebben geprobeerd om de namen van voormalig chassisbouwer Lola en renstal Brabham te kopen, maar die pogingen lijken dus te zijn gestrand.

Racing Point F1 Team onthult op 13 februari in Toronto de nieuwe auto.