Podcast F1 aan tafel: ‘Combinatie Red Bull-Honda gaat werken’

(c) Grand Prix Radio

Daar is ‘ie dan! De eerste aflevering van Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

In de eerste aflevering van Formule 1 aan tafel zijn naast Olav Mol, F1-journalist Patrick Moeke en Grand Prix Radio-audiovormgever Frederik Middelhoff te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp.

De heren behandelen het seizoen van Max Verstappen en kijken vooruit naar de samenwerking tussen Red Bull Racing en Honda. En wat ging er allemaal mis bij Ferrari? Dat en meer in Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Op tweede kerstdag om 11.30 uur is de tweede aflevering van Formule 1 aan tafel te horen op Grand Prix Radio. Later volgt de uitzending ook op deze website.

Namens alle medewerkers van Grand Prix Radio: een fijne kerst!

Jouw reactie